посета на клиентите - Шангај Leadworld Машини технологија копродукции, ООД

клиент посета

На корисникот Европа посета нас за термичка обработка вакуум амбалажа машина.

Блискиот Исток клиентите посетата на САД за проектот вакуум амбалажа машина датум дланка.

Европската клиент да не посетите за машина за перење projcet.

клиент југоисточниот посетете не за чили сос пополнување производ линија.

На корисникот Америка посетете не за пакување машина проектот.

Блискиот Исток клиентите посетата на САД за пакување машина проектот.

Централна Азија соработуваа со нас во врска со сос од домати проектот производ линија. Овој редовен клиент да не посетите неколку пати.

клиентите на Југоисточна Азија посетете не за palletizer projcet.

На Југоисточна клиент да не посетите за пакување на производ линија.

На корисникот Европа посета на САД за пакување на производ линија.

клиент југоисточниот посетете не за пакување на производ линија.

клиент југоисточниот посетете не за пакување на производ линија.

Добредојдовте на клиентите да не посетите проверка на машина во лице.

На корисникот Океанија посетете не за palletizer проектот.

Јужна Африка клиент да не посетите за означување машина проектот.


WhatsApp Онлајн Chat!