Конзервирани овошје линија на производи, конзервирани овошје Канинг линија - Leadworld

Избрана Производи

Шангај Leadworld Машини технологија е водечки производител на целата производна линија во конзервирана храна, вклучувајќи овошје конзервирана, конзервирана зеленчук, месо, конзервирана и сосови.

Нашите задоволни клиенти кои ги користат нашите машини и услуги се од целиот свет, како што се САД, Катар, Шпанија, Италија, Аргентина, Канада, Малезија, Австралија, Швајцарија, Индија, Обединетите Арапски Емирати, Филипини, Саудиска Арабија, Тајланд, Бразил, Алжир , Холандија, итн

Прочитај повеќе

Нашите ценети клиенти

dasdadf
1111
dsadas (9)
dsadas (7)
dsadas (4)
dsadas (31)
dsadas (5)
dsadas (11)
dsadas (8)
dsadad
22222
333323123
423423123
dasdas
dsadadfdfa
dsadas
dsadasd
dsadasdddada
dsadsa
dsda
dsdasdas
ggfgfgf
dsadas (15)
dsadas (16)
dsadas (17)
dsadas (18)
dsadas (19)
dsadas (20)
dsadas (21)
dsadas (22)
dsadas (23)
dsadas (24)
dsadas (25)
dsadas (26)
dsadas (27)
dsadas (28)
dsadas (29)
dsadas (32)
dsadas (33)
dsadas (34)
dsadas (35)
dsadas (36)
dsadas (37)
dsadas (38)
dsadas (39)
dsadas (40)
dsadas (41)
dsadas (1)
dsadas (2)
dsadas (3)
dsadas (6)
dsadas (10)
dsadas (12)
dsadas (14)
dsadas (13)

Сертификат

22c-3-20171103142334
dsadasd
sdadasd
dasdas
2019金品诚企BVz证书竖s
19年营业执照副本
高新技术企业证书s
食用菌协会会员s
中国罐藏优秀食品设备供应商
光子支付智能打餐台
一种链板输送线
一种全自动固形物灌装机
一种全自动夹抱式洗瓶机  加水印
一种全自动酱菜灌装机
一种全自动拉伸膜真空包装机
一种全自动浓酱灌装机2
一种全自动实罐码垛机 1
22C-3-20181211155326
一种自动空瓶卸垛机  加水印
WhatsApp Онлајн Chat!